Wednesday, 8 June 2011

fesbuk aku , ukan fesbuk kau !

helloe dearest friend . ngee^^' . hehe
salu nyep korunx gne FESBUK untuk apaa ehh sayangs ?
korunx msty gne fesbuk jus mau unline , chatting , walling n whateva Lah !
heyy , tuk budak yg tak rety menggunakan fesbuk untuk kebaikan .
ak rase kornx tak layaklah nurk ber-FESBUK FESBUK niwhh .
lauu gne semate mate nurk mencarut , baik korunx mencarut kat ownx yg amat suka mendengar kau mencarut .
n ak tak penah pun nurk kaco kau unline . lantak kau arh mau buad apa .
takde ak kaco . n adab tu , ce jage sikidd . tah ye tah tak , kau kuanx aja drpd mak bapak kau .
tu lah manje sanadd , ngader lak uhh .
AKU MAU KAU BACE N BILE MAU UNLINE SAMAA AKU ,  KAU BACE NIE DULU :

1) SOPAN SIKID MASE NUX CHATTING OR IM K !
mauu gurauu pun kene arhh ada batas nyep .

2)TAK PAYAHH LAH NUX MENYEBUK JAGE TEPI KAIN AKU .
kau tuh perfect ker , nux jage tepi kain aku .
hal sendiri pun tak terurus .

3)TAK PAYAHH LAH NUX PERASAN YG KAU TU CANTIK/HANDSOME .
euwww ! lau kau cantik/handsome , ak tabik arh .
lau tak , jgn harap . ak tak suka ownx cm uhh .

4)JGN MENCARUT SANGAT .
hehh , apa faedah kau mencarut . kau tak rety bagi salam ker ?
ini tak , terus mencarut . ak takde lahh cam tu .
sekuanx kuanx nye , ckp arhh hai or bgi salam .
baru lah sopan .

 5)TAK PAYAH NUX MENGATA AKU .
ehh , ak tak mnx pun lah pujian kau . ak mang tak cantik .
n jgn lah nux memandai kutuk ak buruk o whateva .
lau ak mau selekeh ka , comot ka , buruk ka . suka hati ak lah , muke ak . bukan muke kau pun .
n jgn lah bajet k .

6)TAK PAYAH MEMANDAI REKA CYTE .
ehh , kau maraa tak kalau ownx buad cyte sal kauu ?
sebelum kau nux buad cyte pasal ownx , bex kau pk .
apa lah naseb kau kalau macam tu jugakss .

7)JADI DIRI SENDIRI .
ehh , kau lau nux menipu pon agak agak lah sayangs . nux tipu pasal diri sendiri .
herr ==' lambat laun ak tau gak .
AKU HATE OWNX YANG SUKA TIPU !


ingat ehh sebelumm menegur ak ya sayangss :DD
ak tegur sajaa . lau terasa , ak mintak maaf ya sayangss .
SALAM .

No comments:

Post a Comment